back on track..

Har du sett,  jeg er plutselig tilbake.  Det ble en lang pause dette og sånn går det når all inspirasjon forsvinner.

Men, i år har drengen hatt sommerferie.  En hel uke i Lofoten hvor vi ble tatt godt vare på av mor og far!  Sammen med resten av familien og det gjorde underverker.  Ribbåt safari i Lofoten sin fantastiske skjærgård, vilt, vakkert og fort!  Så var jeg på ridetur på Gimsøya, helt i havgapet på ryggen til Frida – en flott islandshoppe!  Du hendelse så gøy det var!

Etter den uken var energinivået på topp og så bar det avgårde til Sverige på en ukes «husmorferie» med Solan.  Gjeterhundtrening en hel uke fra tidlig morgen til sene kvelden.  Solan var akkurat blitt 8  måneder og jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå.  Den gutten overrasker stadig og han har så masse naturlig i seg – så vi danser rundt sauer og flytter dem hit og dit!  Jeg gikk og smilte hele uken!

Så er høsten kommet og som vanlig har jeg gått glipp av bokbloggtreff og annet morsomt.  Njaa, det er jo morsomt å hente hjem sauer også!  Spesielt i år siden vi fikk så fint vær den første dagen.

Bøker har blitt lest og jeg følger med på dere alle!  Dessverre litt nedprioritert og jeg leter stadig etter bøker som bare låser meg fast i stolen.  Noen har det vært i år også som «H er for Hauk».  Bookerbøker er jeg redd det ikke blir i år utvalget foregår helst etter «innfallsmetoden».  Og jeg har falt for grafiske bøker.  De er så fine!  Når jeg nå sjekket Bokelskere fant jeg ut at det var ikke så aller verst likevel, 33 bøker lest til nå.  20 til så når jeg 50!  Sånn ser bokhyllen over leste bøker ut, det er mye godt her og litt av det som er mindre godt.. Biografier står fremdeles høyt i kurs.

Sånn, det var litt om alt.  Kanskje jeg nå kan bli litt flinkere til å oppdatere…

Avslutter med det kule biblioteket i Kabelvåg!

IMG_3136

Author: drengen

Share This Post On