bittelitt om alt

Begynnelsen av juli og jammen går tiden fort.  De siste måneder har vært preget av lese- og skrivesperre.  Sånn er det bare av og til?!

For å ta det kort og greit;

  • lamming er over, 75 fine ulldotter ble det tilslutt.  Alle som kunne ble sendt til fjells i juni. 5 voksne med 8 lam og 25 kopplam er igjen her hjemme.
  • Birk gjorde en fin innsats med å drive dem til fjells!
  • Vi måtte sende Max, vår eldste BC til de evige grønne enger.  En tung avgjørelse men jeg trøster meg med at han har hatt ett fantastisk liv!
  • Boss, unghunden vår er nå omplassert til en flott familie.  Han egnet seg ikke til vårt bruk men som «enehund» i en familie sjarmerer han alle!

Det er sommer og ferietid.  Drengen har allerede hatt en hel uke i Stryn med Birk!  Vi kaller det husmorferie men det var trening fra tidlig til sent.  Så skal Birken og meg på ny treningstur til Sverige i august.  Det gleder jeg meg til!  Ferie med bonden blir kun en langhelg til fjells, noen må jo være hjemme og passe alle firbente!

Bøker;
ikke-lest

joda, jeg handler og handler!  Leser litt og legger dem bort.  Men – Morten A Strøksnes sin «Automobil» er ferdiglest etter at bildet over ble tatt.  Ellers viser det litt av bunken ulest! 3 bøker siden sist er ikke noe å skryte av men det er ikke mengden det kommer an på?!  Egeland sin siste var bra men forutsigbar.  Agnes sin «Folkelesnad» fornøyelig og Siri tildels tung.

Dårlig samvittighet har jeg for at jeg ikke klarte biografisirkelen.  Men jeg fant ingen bok.  «Blonde» av J. C. Oatse og «Ravboken» var begge lest og fristet ikke til gjenlesing.  15 august er jeg klar igjen, og nå har jeg bok!

Fortsatt god sommer alle sammen!!

Author: drengen

Share This Post On