Endelig…

Det har vært lange dager og ikke tid til annet enn å være i “fødestuen” siden forrige innlegg fra denne kanten.  Bokstavene mellom A og E har jeg nok gått glipp av, ikke har jeg fått kommentert på noen av de flotte innleggene som har vært heller.  Om det er en trøst så har jeg lest dem mellom øktene!

E er blitt ENDELIG ferdig, selv om det ikke er helt sant.  Her er en luring igjen som ikke har lammet.  Hun kommer nok med dem når hun er klar så det tar jeg helt med ro!

Vi har nå 108 lam som lever og 3 har vi mistet.  Ny rekord her på bruket og nå er det bare å passe på at alle lever opp.  I fjøset er det nå kun to med lam samt Elle som ikke har lammet, resten er sluppet ut.  Da får drengen bra med mosjon to ganger for dagen med å sjekke at ingen har satt seg fast i gjerder.  Det er nysgjerrige små skapninger og alt er mer spennende på andre siden av gjerdet!

Her er en firling, hun var så liten og svak at det ble opphold i dusjen med masse varme.  Hun er nå frisk og rask og løper sammen med alle de andre kopplammene.

Første dag ute og gjengen nyter solen!

Slik vil jeg helst se dem:

Vi fikk også besøk av BA da det stod på, og den artikkelen kunne vært innlegg til forrige ukes bokstav D – “dullebonde”!  Dere finner artikkelen her og jeg har lånt et bilde derfra, (bildet er tatt av Arne Ristesund) det er i kopplambingen med to av femlingene i fanget:

Flere innlegg på bokstaven E finner du på ABC i ord og bilder!

Ha en flott helg alle sammen!

Author: drengen

Share This Post On