FELIX SIT ANNUS NOVUS

Ja, for å si det på norsk:  GODT NYTT ÅR!

2012 har revet seilene og 2013 har heist sine!  Nytt år, nye utfordringer og noen «gamle» som ikke ble fullført i fjor.  Familien er utvidet med en ny firbent venn ellers er alt ved det samme.

Mottoet for 2013 henter jeg fra Aristoteles:
Det vesentligste ved lykken er ikke rikdom og nytelse, men aktivitet, den frie utfoldelsen av evner, samt vennskap med gode venner! Det burde være noe å leve opp til!!

fire-hunder

Fire hunder på tur!

Feiringen av nytt år er stille her på bruket.  Ulldottene reagerer ikke på bråket og for dem er det ikke annerledes enn en hvilken som helst hverdag.  Vi prøver også å holde på det når det gjelder hundene, men de får ekstra lang tur og litt mer mat enn vanlig. En sliten og mett hund er rolig!  Spenningen var hvordan Embla ville reagere.  Hun var litt skeptisk men så lenge hun fikk ligge nedfor stolen min var alt greit.  Når det stod på som værst rundt midnatt fant jeg noen godbiter og vi trente på «bamsesitt», nå kan hun nesten det!

Rolig hund med lekene sine tilgjengelig

Rolig hund med lekene sine tilgjengelig

Jeg har ikke laget noen oppdatering på leseåret 2012, men slik det ble er jeg fornøyd.  Jeg har lest flere bøker på engelsk og nå trenger jeg ikke ordboken like mye som før!  Noen bøker skiller seg likevel ut når jeg tenker meg om; Haruki Murakami sin IQ84 og Salman Rushdie sin Joseph Anton.  Så Hilary Mantel sine bøker da!  Konklusjon; det har vært ett skikkelig godt leseår!

Nå er det snart tid for runden i fjøset, lille Knirk og de andre må få maten sin!

Author: drengen

Share This Post On