Forbud???

Det er bare å innse, drengen har pålagt seg selv forbud mot å kjøpe nye bøker!  For å kunne overholde det, har jeg også bestemt meg for å ikke besøke nettsidene til Bokkilden, Bokklubbene, Haugen bok, Amazon og flere.  Jeg kommer til å lese bokbloggene jeg følger, men jeg skal IKKE la meg friste – trur eg.  Ett forbehold har jeg dog, bøker jeg får tar jeg selvfølgelig i mot.

books-12-1Hvorfor?  Jo, i to uker har jeg vært huset rundt og leitet etter en bok jeg vet jeg har!  Har jeg funnet den? Nei.  Men jeg har funnet flere stabler med bøker jeg viste jeg hadde som ikke er lest. Ikke nok med det, jeg har også en stabel med bøker jeg ikke viste jeg hadde og dermed heller ikke har lest! “E det mulig??”

Virginia Wollf sin “Til fyret” og “Et eget rom” viste jeg at jeg hadde og også hvorfor de ikke er lest.
Charles Dickens “Store forventninger” viste jeg ikke at jeg hadde og jeg skjønner ikke hvordan det har gått i glemmeboken.  Jeg trøster meg med at jeg har lest alle til Jane Austen så litt “klassisk dannelse” har det blitt.

Resten av dette året skal jeg bruke til å lese de bøker som ligger og vansmekter i hyllene mine!  Jeg skal lese Dickens, Tolstoj, til og med Woolf skal få en ny sjanse. For ikke å snakke om alle de andre jeg fant.

BirkDet er siste juni idag og vi er halvveis i 2012.  Nå kommer juli og da blir det roligere dager.  Roligere dager er lik tid til å fordype seg i en bok, og jeg har nok å ta av.  Det er ferie det!

Alle sauene våre var jeg til fjells med i går. Det var to uker senere enn vanlig og jeg har løpt mye rundt omkring for å hente dem på plass igjen.  Trøsten er at nå har vi virkelig gode gjerder!  Alle hull de har funnet er reparert etterhvert.  Så er det noe som heter “aldri så galt at det ikke er godt for noe” – Aiko og Birk har fått trene på voksne sauer med lam, de har virkelig fått bryne seg på stabeiser og mødre med rett morsinstinkt.  Noen er faktisk så ille at jeg har måtte hjelpe til, spesielt med ungdommen Birk.  Kan ikke la sauen vinne! Det er helt herlig og se en fornøyd hund, når han vet at han har fått det til!

Så har drengen meldt seg på bokbloggtreffet 15. september.  Mer om det kan du finne blant annet hos Knirk eller på norskebokbloggere.

Jeg håper bare at det ikke kolliderer med sankingen og jeg har allerede lagt inn ønske om at det må bli helgen før!

Author: drengen

Share This Post On