Innsirkling 2

Carl Frode Tiller sin bok Innsirkling 2 er bok nummer seks i samlesingsprosjektet som Knirk har dradd i gang.  Nå er det “bare” en bok igjen og det er dumt for dette er ordntlig inspirerende og morsomt!

tiller-2Jeg ble ferdig med boken i natt, og synes jeg var flink som klarte å lese hele.  Det handler om David som har mistet hukommelsen og setter inn en annonse hvor han ber dem som har kjent ham skrive om sine minner.  Dette er en triologi og andre bok, hvor vi møter Ole med sin familie, Tom Roger og Paula.  Ole og Tom Roger har vokst opp sammen med David, mens Paula er morens venninne.  Boken veksler mellom brevene disse personene sender og nåtiden slik den arter seg for dem.

Første del om Ole var vanskeligst å komme gjennom, jeg fikk slik “kløe” av hele fyren og hadde mest lyst til å filleriste ham.  De to andre karakterene var lettere å forholde seg til. Avslutningen hvor det kommer frem at David er forbyttet på klinikken falt jeg ikke for.

Jeg hadde sikkert hatt mye større utbytte av boken hvis jeg først hadde lest den første, Innsirkling.  En annen ting jeg ikke liker med det eksemplaret jeg har er de tre første sidene med utdrag av anmeldelser av den første boken, kanskje fordi jeg ikke har lest den?  Ikke skal jeg heller for så god var den ikke.  Den kommer nok ikke opp mot En dåre fri.

Author: drengen

Share This Post On