klagesang

– fra ett grått og hustrig vestland, helt ute ved kysten!

Vi hadde snø en dag!

Vi hadde snø en dag!

Ingen ting er loggført på denne blogg siden oktober 2014 og nå er snart januar 2015 over. Til mitt forsvar kan jeg jo si at jeg i høst/vinter har ramlet i kjellern, møtt veggen eller hva en nå skal kalle det.  Det er ikke en behagelig følelse når alt er grått og monotomt innvendig.  Så igrunnen har det passet med «drittværet» vi har hatt nesten hele tiden.  Jaja, nå er det på tide å samle tøylene og fare inn i det nye året med full fart og ett smil! For nå må det pokker ta være slutt på kuling, storm, lyn og torden! Det har gått i ett siden romjulen, toppet seg litt med «Nina» for så å storme litt til og sende noen skikkelig lysglimt og brak slik at hele huset ristet. Telefon og nett forsvant og var borte i 14 dager.  Da oppdager en hvor avhengig en er, det er sikkert!

Jeg skal prøve en liten oppdatering og starter med bøkene, for jeg har lest litt i året som gikk, 36 stk. Ikke noe å skryte av.
Biografisirkelen er sviktet totalt! Fyshogfysh, men – jeg hadde lest om Tove Jansson og Astrid Lindgren. (en liten digresjon; boken om Lindgren heter «Denne dag, ett liv» ett sitat hun hørte hos en annen forfatter og som ble hennes motto. Nå skal det bli mitt også!) Skrive om dem klarte jeg ikke!  Bookerbøker, 2 lest og 1 delvis. Jeg har fulgt Ingalill og Solgunn sin anbefaling og Storytel er installert og jeg hører på «A Guest at the Feast» av Colm Tóibín. Det går overraskende bra. Handle bøker gjør jeg og stabelen vokser!  Bøker i julepresang kom det og, mursteinen med brevene til Vincent van Gogh er jeg godt i gang med.

Leseplaner for 2015?!  Ingen! Annet enn å lese dem som er kommet i hus + +. Jeg har fått med meg at neste runde i biografisirkelen skal handle om herrer med bart?!  Jeg finner ikke noen bok som passer og jeg tviler på at jeg rekker det, dessverre!  Følge med åjada, det rekker jeg!

Mine firbente venner har det bra, Aiko og Birk får trening og Embla rusler bak meg nesten hele tiden.  Nå har jeg ikke lengre noen store planer for Birk og meg og dermed har vi det «bare» kjekt.  Vi trener videre og han lystrer litt bedre, men det blir nok bonden som overtar ham til arbeidshund!  De kommer til å bli ett radarpar uten like.

Alle ulldottene er i hus og om to uker blir det ultralyd/fostertelling. Jeg er veldig spent på resultatet i år siden vi har kun brukt nye værer.  Funker de ikke er det rett ut til høsten!

Men så, det skikkelig HYGGELIGE i denne bloggpost!  Tattarata!
Mandag 2 februar drar drengen med fly til Gardermoen og tog til Hamar.  Der skal jeg treffe en oppdretter og hente min nye stjerne! Siden gutten kommer fra Hedmark og er utrolig søt så måtte han hete Solan!
Jeg får en liten time på Hamar så er det samme veg tilbake. Plass i kabin på flyet hjem er bestilt og betalt!

Jeg gleder meg sånn at dagene kan ikke gå fort nok!  Denne gutten er bare bestemt for meg, ble min på grunn av en avbestilling!

Author: drengen

Share This Post On