Mange små!

Knirk-2013Vi har hatt fostertelling på “innesauene” våre og fra midten av april til ca 15 mai skal vi ta imot 85 små ulldotter!
I tillegg kommer det ca 25 små villsaulam. Unge Knirk skal bli mamma til ett lam og Lise skal få velge navn.

I helgen var klipperen her, nå er alle klar til vårens store eventyr. Friske og fine er de!

Vinteren er på hell, men vi skal ikke klage. Vi har hatt strålende vær både i januar og februar. Sol og kaldt, perfekt for utearbeid!

Dagene flyr avgårde, faste oppgaver tar tid og i tillegg trener jeg både med Birk / gjeting og Embla / vanlig dressur. Det går fremover med begge. Jeg innrømmer gjerne at det er stor forskjell på de to og at treningen med Birk er morsomst. Litt urettferdig, Embla er en herlig hund! Bare litt “tregere” enn de andre. Noen ganger lever hun totalt i sin egen verden og følger overhode ikke med. Sin første løpetid fikk hun for to uker siden og jammen har det vært sirkus her!! Tre gutter ute som uler til alle døgnets tider. Trusler om både det ene og andre hjelper ikke, ules skal det!

Nå kvelden kommer er vi fornøyde og slitne. Det er såvidt jeg får lest to-tre sider i en bok før øynene glir igjen. Likevel ligger jeg en foran skjema til 100 bøker i år. To av de leste bøker skiller seg ut, Guy Delisle sin Jerusalem og så Logicomix av Doxiadis med flere. Grafiske bøker som på en herlig måte forteller sine historier. De har passet helt utmerket til en som er så kveldstrøtt som meg. Nevnes må også Tove Janson sin Den ærlige bedrageren, den ble lest i ett jafs.

 

 

jerusalemlogicomix6d346c4e12cb65c625066e0162de5d743cbf385116142b885aaff1e9

 

Og til slutt stemningsbilde fra en av treningene. Her er det tilreisende fra Tysnes som får bruke villsauene våre:

photo

Author: drengen

Share This Post On