Mens vi venter på ulldottene..

Påskeferie!  Så langt har det vært en rolig påske, etter mine beregninger begynner lamming i uken som kommer.  Bortsett fra de to som allerede har fått sine små.  Vi har brukt tiden til å få alt på plass, jeg har fått trent med Birk!  Bildene er fra en helg vi hadde besøk av Marianne og trente i lag. Vi var på forskjellige plasser, slik at hundene får arbeide i variert miljø med ulike utfordringer.

treningtrening-2

 

Vi har hentet noen av villsauene som har gått på ett vinterbeite.  To av dem hadde jeg til kopplam i fjor.
Nå er de blitt så fine og passe tamme så jeg maser på bonden om å få beholde dem til treningssau.  Han er nesten overbevist.  Jeg er også redd for at de alle kommer med lam om ikke så lenge, så nå er det enda mer å passe på!
De er skikkelig artige, og det er den aller minste brune som er sjef i flokken!

villsau-3villsau-1villsau-2villsau

Author: drengen

Share This Post On