Noen lest, mest kjøpt..

På tide med en liten oppsummering og da tar jeg likegodt mai og juni i ett «jafs».

Det var travle tider så lesing ble nedprioritert.  Jeg hadde rett og slett ikke overskudd etter at dagens oppgaver var utført.
Når jeg ser på tabellen under var det ikke så hakkende gale!  13 nye bøker i hyllen og 6 av dem lest.  Det er nesten halvparten det!
Så burde jeg si noe om dem, men for å være ærlig så husker jeg ikke så mye..

Her er listen:

BØKER KJØPT BØKER LEST
* Chronicles vol 1 av Bob Dylan * Fun Home av Alison Bechdel
* Life av Keith Richards * Her & nå av P. Auster og  JM Coetzee
* Life after Life av Kate Atkinson * Havet av John Banville
* Seriously.. I´m kidding av Ellen Degeneres * Inferno av Dan Brown
* Fun Home av Alison Bechdel * Chronicles vol 1 av Bob Dylan
* Are You My Mother? av Alison Bechdel * Seriously.. I´m kidding av Ellen Degeneres
* Mrs Jordan´s Profession av C. Tomalin  * Are You My Mother? av Alison Bechdel
* Her og nå, brev 08-11 av Auster og Coetzee
* A Trick I Learned from Dead Men av K Aldridge
* Inferno av Dan Brown
* Barn 44 av Tom Rob Smith
* Den hemmelige talen av Tom Rob Smith
* Agent 6 av Tom Rob Smith

Alison Bechdel sine er grafiske bøker og slike går fort unna.  Fun Home var god men Are You My Mother? gjorde meg ganske deprimert.  Det var noe med stemningen, all den tiden hun tilbrakte hos terapaut.

John Banville sin Havet hadde jeg begynt på for lenge siden og bestemte meg for å lese ferdig.  Oppdrag utført men denne falt ikke i smak.

Inferno av Dan Brown ble en pageturner, lettlest og forholdsvis spennende.  Plottet er stort sett likt i alle bøkene hans, Mr Langdon ordner opp med hjelp av en (som vanlig) intelligent og pen jente.  Denne gangen er det ikke malerier eller skulpturer som er ledetråd men Dantes litterære verk Inferno.  Trusselen er også annerledes, hvordan løse fremtidens overbefolkning?   Clementine har en flott anmeldelse av denne boken som du finner her.

Ellen Degeneres – vel tildels morsom men hun gjør seg best på TV.

Her & Nå av P. Auster og JM Coetzee ble en overraskelse.  Det er brevene de har sendt til hverandre fra 2008 til 2011.  I brevs form er de innom sport (mye), filosofi, politikk, vennskap, familie – ja det meste som gode venner deler med hverandre.  De filosoferer litt over vennskap og bokens første brev fra John er det aller beste.  Paul Auster har jeg lest litt av men J M Coetzee er jeg blank på.  Noen som kan anbefale en bok av ham?

Resten av tiden gikk med til Bob Dylan og hans Chronicles: Vol 1.  Den ble lest i forbindelse med Ingalill sin biografisirkel.  Jeg klarte ikke å bli ferdig med den til fristen men nå er siste side lest, boken lukket og lagt bort.

mai-juni

Author: drengen

Share This Post On