Ønsker for 2014

Vi er kommet godt igang med nytt år! Halve januar er passert og det begynner å blitt litt lysere!

Jeg har gått og fundert på både handlingsplan, mål og slikt for det nye året.  Hvert år har jeg laget meg slike planer og frustrasjonen ved årets slutt over hvor lite som ble gjennomført har vært stor – vel, jeg dropper slikt i år!  Jeg lager meg heller en ønskeliste og den er kort!

I 2014 ønsker jeg:

  • Lese en bok i uken, det blir 52 totalt og burde gå.  Jeg skal fortsette i biografisirkelen (hvis Ingalill gir meg lov..) og jeg skal følge med på Clementines bookerlesing.  Så skal jeg lese Neverwhere av Neil Gaiman med Knirk!
  • Fordype meg i to forfattere og valget falt på Vigdis Hjort og Neil Gaiman.
  • Trene masse med Birk og klare gjeterhundprøve klasse 1

Og ellers skal jeg ta alt som det kommer!!

IMG_0297

Author: drengen

Share This Post On