som dagene går

Det har vært lite tid til blogging!  Når en driver gård må det noen ganger prioriteringer til.  Slåtten er kommet i hus så vinterfôret til ulldottene er klart!

Mellom øktene i siloen har jeg trent med Birk.  Det går fremover med både den firbente og tobente, og det lover godt til neste helgs sauesanking i fjellet!  Vi gleder oss og håper vi finner alle sammen!

Her er Birken og meg på trening hos Marianne i Norheimsund:

birk-trening-2012

Han er stort sett en “lett” hund å trene bare jeg tar hensyn til alderen hans.  Han driver og tester grenser og innimellom må jeg snakke med STORE bokstaver.  Det er skikkelig gøy når kjemien stemmer slik som mellom Birk og meg.
Stort sett klarer vi to økter hver dag på hjemmebane, vi må bare avpasse litt etter sauene og lammene vi har her. Når de ligger slik som dette lar vi dem få være i fred:

avslappet

 

Noen bøker er også blitt lest, men det går tregt når det kun blir på sengen før jeg “slukner”.  Da ender det ofte med at siste side må leses om igjen dagen etterpå.

Author: drengen

Share This Post On