sometimes..

– føles det som jeg raser avgårde uten å komme frem! Siden sist har verden beveget seg fremover og jeg henger i stroppen.
For noen dager siden så jeg over målene / ønskene mine for 2014. Det var nedslående lesning!
Mitt første ønske var at jeg skulle lese en bok i uken, eller havne på 52 leste ved årets slutt.  Siste opptelling viser 30 og det er ikke lenge til dette året takker for seg.  Jeg skulle delta i Ingalill sin biografisirkel og der er jeg ramlet ut.  Jeg skulle lese om politiker, har begynt på boken om Einar Førde men den ble altfor kjedelig! Så kom «booker-sesong» og om ikke annet kan jeg notere 1 lest.

Det andre var to utvalgte forfattere samt å lese Neverwhere med Knirk.  Jeg har lest litt av Neil Gaiman og jeg leser nå Vigdis sin Et norsk hus (faller ikke helt i smak, jeg blir så forbanna på hovedpersonen…)

Siste ønske og ikke minste; jeg skal trene masse med Birk og ta gjeterhundprøve.  Joda, jeg har trent og trent og trent.  Jeg har vært på kurs både i Sogn og i Sverige. Det dumme er at Birk og meg kommer ikke videre.  Birk er en hard nøtt og jeg har ikke nok pondus til å styre ham.  Vi har ingen problemer i det daglige men når instinktene hans slår inn og avstanden blir mer enn 50 meter, så klarer jeg ikke å kontrollere ham.  Gjeterhundprøve har vi lagt på is inntil videre, vi strever videre og ser om ting løser seg.

Mens dere heldige var på bokbloggtreff var jeg langt til fjells for å hente hjem ulldotter.  I år var vi heldige med været, strålende sol og varmt.  Flesteparten av dyrene kom hjem denne helgen, men Doris med sine to lam ville ikke hjem!  3 uker etter fikk vi henne med oss og nå vandrer hun ute på marken her.  Ikke helt fornøyd siden jeg stakk av med lammene hennes.

Etter det har alt gått slag i slag og jeg skulle ønske døgnet hadde noen flere timer!

Author: drengen

Share This Post On