Takk Lahlum!

Endelig!!  Siste sau kom med to fine lam i morges.  Nå kan vi slå av vekkerklokker og koble fra kamera.  Åh, det skal bli godt å få sove sammenhengende en hel natt igjen, tror det er over en måned siden sist.

0021-m-lam_edited-1I fjøset er det forholdsvis stille, kun de tre siste som står igjen inne. De skal få komme ut om noen dager når jeg ser at alt går bra. Resten av flokken vår er ute nå og de har fått bryne seg på både sol, hagl og snø. Heldigvis har vi de på områder hvor de kan søke ly under trær og knauser.

Nå skal listene over sau og lam renskrives og opptelling foretas.  Det eneste jeg har full kontroll på er kopplammene.  Der har jeg 23 stykker og de får i seg nesten 45 liter med melk for dagen.

Så får jeg rette en takk til Hans Olav Lahlum og hans bok “Lahlums utvalgte”.  Ett impulskjøp sammen med melk og brød..  Krimnoveller fra “gamle” dager og de har passet veldig bra midt på natten når jeg ikke fikk sove igjen.  Akkurat passe spennende og med gode innledninger av Hans Olav.  Og bare en av dem hadde jeg lest før.

Author: drengen

Share This Post On